28.2.2016. 21:29
0
Iznenadni koncert Eltona Johna u Los Angelesu uoči dodjele Oscara
Britanski muzičar Elton John održao je kod Los Angelesa iznenadni i besplatni koncert pred nekoliko hiljada ljudi, prenijeli su lokalni mediji u SAD-u i dodali da se koncertu pridružila pjevačica Lady Gaga koja će nastupati na večerašnjoj svečanoj dodjeli Oscara.

Elton Jon (66), dobitnik muzičke nagrade Grammy, održao je koncert na parkingu poznate prodavnice diskova Tower records, kako bi zahvalio gradu u kojem svake godine poslije Oscara organizuje večeru za prikupljanje novca u borbi protiv side.Tokom koncerta, koji je trajao više od sat vremena, britanski pjevač je izveo duet s Lady Gagom. Pjevali su klasike poput "Bennie and the Jets", "Tiny Dancer" i "Your Song".

Elton John će i ove godine poslije dodjele Oscara održati večeru za borbu protiv side.

Muzičar je do sada prikupio više od 321 miliona dolara preko svoje fondacije Elton John AIDS.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.