24.3.2016. 8:41
2
Hanka Paldum i Haris Džinović tražili po 1.500 eura kako bi pjevali na koncertu za Kemala Montena
Haris Džinović i Hanka Paldum bili najavljeni na koncertu za Kemala Montena, ali se nisu pojavili jer organizator nije htio da im plati po 1.500 eura, koliko su navodno tražili, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Koncert je organizovalo porodično udruženje „Kemal Monteno“ u nadi da će postati tradicija. U dvorani „Vatroslav Lisinski“ nastupili su Željko Samardžić, Saša Matić, Boris Novković, Tereza Kesovija, Željko Bebek, Halid Bešlić, Hari Varešanović, Žera iz Crvene jabuke. 

Bili su najavljeni Haris Džinović i Hanka Paldum, ali se nisu pojavili jer su od organizatora tražili po 1.500 eura da bi pjevali u čast pokojnog kolege.

- Džinović i Paldum su tražili novac da bi otpjevali po jednu, eventualno dvije pjesme na koncertu u Kemalovu čast, dok su se ostali estradni umjetnici iz Srbije, Bosne i Hrvatske vrlo rado odazvali toj manifestaciji i nastupali besplatno, kao što je to običaj kad je riječ o takvim koncertima. Vijest o tome da su njih dvoje tražili novac za neku vrstu humanitarnog koncerta brzo se proširila među kolegama i svi su se razočarali u njih - priča izvor Kurira iz organizacije koncerta.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.