4.4.2016. 16:56
0
U starom gradu Ostrožcu kod Cazina snima se spot za pjesmu s kojom ćemo se predstaviti na Eurosongu
Članovi "Bh. Eurosong" tima danas su u starom gradu Ostrožcu kod Cazina počeli snimanje spota za pjesmu "Ljubav je" kojom će BiH predstavljati na ovom takmičenju.

Spot će biti snimljen na bosanskom i engleskom jeziku, a režiser je Vedad Jašarević. Svi članovi ekipe su oduševljeni lokacijom i ambijentom krajiškog bisera, starog ostrožačkog grada.

- Ovo je  zasigurno jedna od najljepših lokacija u našoj zemlji, a i šire u regionu. Ima nevjerovatnu priču, historijsku pozadinu i mislim da će se sjajno uklopiti u pjesmu - kazao je Fuad Backović Deen.

Spot bi premijerno trebao biti prikazan polovinom aprila.

Dalal Midhat-Talakić naglasila je da je ostalo još dosta toga da se uradi, kao što su vokalne i koreografske probe, ali i nastupi u BiH i regionu. 

Ana Rucner istakla je kako je pjesma "Ljubav je" lijepa, da za nju predstavlja veliki izazov i da je sretna što će biti dio bh. tima na ovogodišnjem Eurosongu.

Dalal & Deen feat. Ana Rucner & Jala sa pjesmom "Ljubav je", autora Almira Ajanovića, nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri 10. maja.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.