10.4.2016. 12:47
0
Amel Massimu poklonio gitaru
Amel Ćurić sinoć je nastupio na Massimovom koncertu u Gračanici. Bio je to prvi koncertni susret mentora i natjecatelja, a znakovito je da se to dogodilo upravo u Amelovom rodnom gradu!

Da bi ovaj susret bio još posebniji, pobrinuo se Amelov otac koji je za Massima ručno izradio gitaru , a za izradu mu je bilo potrebno više pola godine rada!  

Iako s mnogo obaveza zbog promocije novog singla i spota „Te zime“, koji u tri sedmice ima preko 3 miliona pogleda, Amel je odmah po povratku iz Zagreba gdje je bio na press konferenciji CMC festivala, nastupio u Gračanici kao Massimov gost u Bosanskom kulturnom centru.  

U punoj dvorani bilo je posebno emotivno vidjeti pobjednika X Factor Adria kojeg prati cijela regija i šire te njegovog mentora, Massima, koji je uvijek bio posebno kritičan  te Amelu nije tolerirao niti jednu pogrešku. S takvim pristupom i uz veliku Ćurićevu volju i discipliniranost, bili su kombinacija kojoj je uspjeh bio suđen.

Danas Amel Ćurić gradi solo karijeru koju prate milijunski pogledi You Tube spotova i više od 70 000 ljudi na društvenim mrežama. Kako se šuška, već radi na trećem singlu, a prašina se još nije niti slegla oko aktualne pjesme čija se premijera odigrala u kino dvorani Cinema Citya u Sarajevu prije tri sedmice. 

(Foto Šako Gračanica)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.