20.4.2016. 9:27
0
Oliver Dragojević oduševio sve svoje fanove novim spotom
"Kakva loza, takav plod" kaže stara narodna poslovica koja kao da je stvorena za opis stvaralačke karijere našeg barda dalmatinske muzike Olivera Dragojevića. Gibonni i Oliver snimili su vanserijski album "Familija" s kojeg dolazi aktualni sing "Gdje to piše?", pjesmu profinjenog mediteranskog štiha koju je Gibo napisao za svog velikog prijatelja Olivera.

Taj specifični akustični mediteranski ugođaj iskoristio je režiser Matko Petrić kako bi oslikao Oliverovu interpretaciju i kroz zaigrane, ali i poetične motive oblikovao vizualno impresivnu muzičku slikovnicu. Radnja glazbenog spota "Gdje to piše" smještena je točno tamo gdje pripada - na splitsku rivu. Kroz kolažnu strukturu životnih prizora s rive oslikanih snažnim kolorističkim kistom snimatelja Matka Petrića, Jere Gruića i Bruna Bilonića autor spota uspio je Oliverovu melankoliju uprizoriti na svjež i inovativan način. 

U spotu su kao glumci učestvovali: plesačica Blanka Tonšić i akrobat Jan Hajsok, djeca Hana Petrić i Toni Dragojević te muzičari Koča Cetinić, Marija Miše i Mislav Peović.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.