6.5.2016. 21:36
0
Seksi diva se obračunala s maminim sinovima!
Spotom za pjesmu "Ain't Your Mama" Jennifer Lopez pokazala je da i nakon skoro 20 godina karijere ne planira stati na loptu.

Nakon što je prošli mjesec svjetska zvijezda Jennifer Lopez objavila da će joj sljedeći singl biti pjesma 'Ain't Your Mama', fanovi su živjeli u iščekivanju novog seksi spota.

Sada mogu odahnuti jer 46-godišnja latino diva nije razočarala. Pjesma nosi čvrstu poruku za sve cure koje ne samo imaju problema s "maminim sinčićima", već govori i o jednakosti spolova.

Na početku spota može se čuti govor Hillary Clinton iz 1995. kojeg je američka političarka održala na Svjetskoj konferenciji o pravima žena.

"Vrijeme je da jednom zauvijek imamo jednake plaće i jednaka prava za muškarce i žene u SAD-u. Ovo nije jednostavna reforma. Ovo je revolucija", prenosi Avaz.

Naravno, to ne bi bio njen video bez seksi outfita u kojima su u prvom planu njene poznate obline. Stvarno moramo reći da JLo izgleda bolje nego ikada. Za nju su godine ništa više nego samo broj, a iza sebe je ostavila i dvostruko mlađe kolegice. 




Anesa Agović
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.