18.5.2016. 19:30
0
Komičar brutalno ismijao Ninu Kraljić i Eurosong!
Steven Colbert najugledniji je američki komičar. Dostojno je zamijenio Davida Lettermana u 'The Late Showu', a fore su mu zaista izvanredne.
Sjajni američki voditelj Steven Colbert, koji vodi 'The Late Show', ismijao je Eurosong, a s njim i nekoliko takmičara koje je izdvojio. Našla se u toj ekipi i Nina Kraljić. Ismijao je Ninu, predstavnika Bjelorusije, Rusije te predstavnicu Moldavije, ali nije štedio ni pobjednicu Jamalu, prenosi Avaz.


"Za Evropljane, ovo je najveći medijski događaj svake godine, a ovog vikenda, Eurosong se prenosio i u Americi, pa smo vidjeli sjajne tačke", ispričao je Colbert. Pobjedničku pjesmu nazvao je deprimirajućom. 'Mislim da smo našli pjesmu ljeta, prenosi Avaz.

Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju', priča Colbert. 'Zašto se mi ne možemo takmičiti?', zapitao se potom Colbert i ismijao Amerikance.
(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.