14.8.2016. 11:38
0
Odlična zabava na Eiffelovom mostu uz bend Crne mambe
Od ukupno 14 sarajevskih mostova samo jedan nudi nevjerovatnu zabavu! Spremite se da i ovoga ljeta na Eiffelovom mostu u centru grada uživate u opuštenoj atmosferi, dobroj muzici i zabavi, koju garantuje Lord Somersby.

Nebojša Saitović bend Crne Mambe nastupio je sinoć na sarajevskom Eiffelovom mostu. Svake večeri u narednih osam dana, na mostu će biti upriličen po jedan koncert ili DJ performance.

Od 12. do 20. augusta Eiffelov most na Skenderiji doživjet će potpunu transformaciju i postati Lord Somersby's Bridge, mjesto najbolje gradske zabave. 

Mjesto gdje se mogu susresti poznata lica i mediji, uživati u   pivskim brendovima kompanije Carlsberg, uključujući svakako i tri neodoljiva cider okusa: Somersby borovnica, jabuka i kruška, plesati salsa i slušati dobra muzika. No to nije sve! Posjetitelji trajnu uspomenu sa nezaboravne zabave na mostu mogu ovjekovječiti besplatnom fotografijom sa najboljima prijateljima, u okviru zanimljive aktivacije brenda Somersby #Let's friendsie.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.