17.9.2016. 15:51
0
Adele neće nastupati narednih 10 godina
Britanska pjevačica Adele, poslije ogromnog uspjeha dva albuma zaredom, odlučila je da napravi pauzu deset godina.
Kako prenosi magazin “Independent“ Adele je odbila da nastupi tokom poluvremena velikog finala američkog fudbala (Super Bowl), kao i nastupe u pojedinim zemljama, kako bi provela više kvalitetnog vremena sa svojim sinom. 

Pjevačicina turneja se završava u novembru, a u toku promotivne kampanje i koncerata Adele je svog sina vodila svuda sa sobom. 

“Sin joj je na prvom mjestu. On joj je najvažnija stvar u životu. Vodila ga je svuda sa sobom, a on uskoro kreće u školu i više neće moći da ga vodi svuda po svijetu“, kazao je izvor za britanski “Sun“, prenosi Bulevar.

Izvor je objasnio da Adele ne želi da propusti odrastanje svog sina i da narednih 10 godina neće praviti turneje. 

Adele je deveta na listi najplaćenijih poznatih ličnosti na svijetu. Prošle godine je zaradila preko 80 miliona dolara samo zahvaljujući albumu “25“.

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.