17.10.2016. 11:37
0
Mlada Bosanka Azra Begić-Caylana ima novi hit singl
Dvije godine nakon selidbe iz Njemačke u SAD, mlada bosanka Azra Begić -Caylana poznata kao "Wunderkind" (čudo od djeteta) najavljuje svoj povratak sa zapanjujućim novim singlom "No Happy Ending".

Kako je sudbina htjela, otkriće njenog talenta se desilo sada davnog septembra 1994. godine kada je njena majka ušla u sobu i zatekla svoju četverogodišnjakinju ispred TV ekrana kako pjeva uz Whitney Houston na MTV-u i drži lak za kosu koji joj je tada predstavljao mikrofon.

Tada počinje njeno nevjerovatno muzičko putovanje i od tog dana ona osvaja mnogobrojna takmičenja i nagrade širom Evrope. Ubrzo dobija nadimak "The Wonder Child" ( Čudo od djeteta) i postaje nacionalana zvijezda u njenoj domovini Bosni i Hercegovini pa i šire. 

Nakon napuštanja Bosne i Hercegovine i počinje saradnju sa top 40 priznatim njemačkim umjetnikom, producentom i tekstopiscem "Not Profane" sa kojom ubrzo postiže nekoliko miliona pregleda sa Caylana muzičkim video spotovima na njegovom Youtube kanalu. 

Njeno putovanje dovelo je do SAD-a gdje neumorno radi na muzičkoj karijeri. 

Na njenom novootvorenom muzičkom kanalu na Youtube www.youtube.com/caylanamusic njeni fanovi mogu da prate sve video spotove i muzičke numere, gdje nam daje i uvid u njen privatni zivot. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.