6.11.2016. 9:24
0
Ana Spasojević sa pjesmom "Bato" od Kaliopi prošla u naredni krug sa pet glasova
Ana Spasojević ima 11 godina i otpjevala je pjesmu “Bato” koju u originalu izvodi makedonska pjevačica Kaliopi. U pitanju je takmičenje Pinkove zvezdice.

Ova takmičarka je dobila svih pet glasova od članova žirija.

– Moraš da napraviš interpretaciju koja je malo pravi razliku. Sva djeca ovdje mogu da otpjevaju te visoke tonove. Za treći krug, biće jako bitno da budeš drugačija i posebna da bi nas podigla sve. To ti je moj savet – rekla je Goca Tržan.

- Za tvoje godine imaš tako veliki glas. Mislim da je prošli put bilo mnogo bolje. Ovaj put se vidjelo da si čekala samo taj jedan dio pjesme. Ali neka bude pet i sljedeći put da se potrudiš da bude malo jače – rekao je Sregej Ćetković.

(Pink.rs / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.