8.11.2016. 12:29
0
Veza o kojoj bruji region: Marija Šerifović ostavila udatu Elenu Karić i napustila Srbiju
Nakon što je prošle sedmice "Kurir" razotkrio navodnu vezu Marije Šerifović i udate dizajnerice interijera Elene Karić koja je u braku sa srbijanskim biznismenom Jugoslavom Karićem, eurovizijska pobjednica ostavila je Elenu i napustila Srbiju, piše taj tabloid.

Kako objašnjavaju, Marija je to bila prisiljena učiniti jer im je javno otkriće o vezi od života učinilo pakao pa su nakon ozbiljnog razgovora zaključile da je prekid za njih najbolje rješenje.

- Za Mariju i Elenu ovo je jako težak period. Obje su bile svjesne da će njihovoj vezi jednoga dana doći kraj, no nisu imale volje ni hrabrosti prekinuti. Ali kad je javnost doznala za njih, Marija je bila ta koja je to ipak učinila, a Elena je to mirno prihvatila. Svjesna je da je ta odluka najpametnija za obje jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji cijela regija, napravilo pakao od života - govori izvor za srbijanski tabloid.

Pjevačica je navodno i napustila Srbiju te otišla u Los Angeles kako bi lakše preboljela prekid s Elenom.

- Marija je otišla iz Beograda. U Los Angelesu će najlakše izbjeći pažnju javnosti, a i odmoriti se od brojnih koncerata i snimanja. Trenutno joj je najbitnije preusmjeriti misli na neke druge stvari koje s Elenom nemaju veze - govori izvor.

Prije samo dva dana Elenina majka i očuh demantirali su navode o ovoj vezi.

- Vjerujte mi da bih ja kao očuh prvi trebao znati što mi kći radi. Šalu na stranu, ovo je čista glupost. Znam da su Elena i Marija prijateljice, ali ova priča prešla je svaku mjeru. Elena je ozbiljna porodična žena koja je majka troje djece i ovakvo nešto joj sigurno ne treba. Ne razumijem potrebu ljudi da pišu takvo nešto - rekao je Elenin očuh.

Inače, Marija Šerifović javno je priznala da voli žene, no nikad dosad nije bila upletena u neki seksualni skandal, a o svojim vezama u javnosti ne voli ni govoriti.

(Dnevni avaz)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.