20.11.2016. 9:06
0
Takmičar u Zvezdama Granda izvrijeđao žiri: Ovaj žiri je korumpiran, oni samo vrijeđaju takmičare
Milan Osmanović, koji je ispao iz muzičkog takmičenja Zvezda Granda ne dobivši nijedan glas žirija, žestoko je iskritikovao žiri u ovom takmičenju.

Piše: Haris Ahbabović

On se obratio svima onima koji ga poznaju putem društvenih mreža, pa je napisao sljedeće:

"Dragi prijatelji, evo da vas obavijestim da u emisiji Zvezde Granda možete da pogledate moj nastup i korumpirani žiri kojem tu sigurno više nije mjesto. Ja nisam prošao eto odmah da vas obavijestim, nisam dobio nijedan glas, a pritom su i članovi žirija izigravali nešto, ne znam ni sam šta, a koji je razlog toga iskreno mi nije jasno, koliko sam razumio pjesma koju sam izvodio im je bila glupa i nisu me saslušali. Sve u svemu, prepustiću vama da pogledate i vidite o čemu vam govorim i njihovo nevaspitano ponašanje. Po tome sam zaključio da njima nije bitno ko i kako pjeva i da li je dobar ili nije, već im je bitan samo show, što ranije tako nije bilo, ranije se cijenio talenat. Uz ovu postavu žirija emisija može samo da gubi na gledanosti, jer oni samo vrijeđaju kandidate", napisao je razočarani Osmanović.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.