19.12.2016. 16:42
0
Hrvatska: "Opća opasnost" dobila nagradu zlatna ploča za album "Rocker... to sam ja"
U prostorijama "Croatia Recordsa" u ime Hrvatske diskografske udruge dodijeljeno je priznanje za zlatnu nakladu albuma "Rocker... to sam ja" županjskom bendu "Opća opasnost", javlja Anadolu Agency (AA).

Županjski sastav "Opća opasnost" svoj dvostruki album "Rocker... to sam ja" izdao je 2013. godine, a od tada do danas prodano je preko 60.000 primjeraka ovoga albuma na CD-u, što im je donijelo zlatnu ploču koja se dodjeljuje za prodanih najmanje 2.500 primjeraka. 

U ime "Opće opasnosti" na nagradi se zahvalio se frontmen benda Pero Galić.

 "Sve je moguće, znači rokenrol u Hrvata može dobit nagradu pa i u ovom obliku zlatne ploče“, rekao je Galić. 

Galić je u dobrom raspoloženju najavio kako ih sigurno očekuje i platinasta ploča, te se zahvalio svim obožavateljima na kupnji CD-a. 

"Opća opasnost" je najavila i ove godine održavanje 6. velikog božićnog koncerta u Županji 22. prosinca/decembra na kojem će im gostovati Miroslav Škoro i Ivan Zak.

Album za kojega su nagrađeni posljednji je u nizu od deset albuma kojeg je "Opća opasnost" izdala od početka svojeg djelovanja 1992. godine.

(Anadolu Agency) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.