30.12.2016. 8:55
0
Poslušajte novu pjesmu preminulog pop idola Georgea Michaela
George Michael, svjetski priznati pop idol preminuo je za Božić, 25 decembra 2016. godine.

U momentu smrti imao je 53 godine, a kako piše Queerty.com portal spremao je novi album.

Kao poklon za praznike, njegov partner Fadi Fawaz odlučio je podijeliti novu pjesmu svog ljubavnika na YouTube kanalu.

Naime, pjesma This Kind Of Love treba se naći na njegovom albumu Trojan Horse, a "This Kind of Love", ja napisana davne 1990. godine - no nikada nije objavljena.

Jedan od autora pjesme je i legendarni Elton John, a Fawaz je odlučio da u čast svog ljubvnika, prije Nove godine objavi pjesmu koja je čekala toliko dugo.

Inače, kako je prenio Mirror, George Michael je iza sebe ostavio i neobjavljena tri albuma, stoga će njegovi fanovi čak i nakon njegove smrti moći uživati u svemu onome što je ovaj stvarao.



(N1/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.