9.2.2017. 14:36
0
Adnan Jakupović snimio novu pjesmu “Majka”: „Mostarska“ je moja lična karta, a siguran sam da će njen uspjeh ponoviti moja nova pjesma
Adnan Jakupović, Mostarac odličnih glasovnih kvaliteta, nedavno je snimio novu pjesmu „Majka“ za koju planira uraditi i spot. Popularni pjevač sa svakom novom pjesmom pokazuje da će u budućnosti biti na vrhu liste pjevača narodne muzike. Kada su u pitanju saradnici nastavio je rad sa Dinom Muharemovićem i Mahirom Sarihodžićem i vjeruje da će se nova pjesma decenijama slušati.

– Nema potrebe mijenjati tim koji pobjeđuje. Mi smo odličan trio i sigurno da će oni biti moji saradnici i narednih godina. Dino zna napisati pjesmu za mene. „Mostarska“ je moja lična karta, a siguran sam da bi njen uspjeh mogla ponoviti pjesma koju sam nedavno snimio. Ona je posvećena svim majkama. Majka je najvažnija u životima svih nas, predstavlja i ukazuje nam na toplinu, bezuslovnu ljubav, vječnu privrženost. Predstavlja nam osobu koja nam je podarila svoj život da bismo i mi živjeli. Svi mi smo nečija djeca, a svaka majka zasigurno zaslužuje poštovanje i zahvalnost, kaže Adnan Jakupović, piše Haber.
 
Popularni Mostarac sve više nastupa u inostranstvu, tako da će se 10. februara družiti sa publikom u švedskom Varnamu, a dan poslije u Enkopingu.

– Radujem se nastupima u Švedskoj, gdje pjevam često jer sam našao čovjeka od povjerenja. Tamo ima dosta naših Bosanaca i Hercegovaca. Ersudin Memeledžija je čovjek u kojeg imam povjerenje i nadam se da ćemo uskoro preći u veće dvorane. Najbitnije je da su svi zadovoljni i pjevači i organizatori, ističe pjevač.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.