13.3.2017. 19:53
0
Rusiju na Eurosongu u Kijevu predstavlja nepokretna djevojka, Julija Samoilova
Julija Samoilova bit će predstavnica Rusije na ovogodišnjem Takmičenju za pjesmu Eurovizije.

Piše: Haris Ahbabović

Učešće Rusije na Eurosongu 2017. godine bilo pod znakom pitanja, s obzirom na to da je domaćin Ukrajina, ali ruska nacionalna televizija zvanično je potvrdila da će njihova zemlja imati svog predstavnika. Rusiju predstavlja Julija Samoilova (28) koja će pjevati pesmu "Flame is Burning".

Ova pjevačica sa hendikepom proslavila se 2013. godine, kada je učestvovala u  "X Factoru". Na audiciji je tada pjevala pjesmu "Molitva", kojom je Marija Šerifović pobijedila na Eurosongu u Helsinkiju još prije deset godina.

Inače, Julija je rođena kao zdravo dijete, ali je poslije vakcinacije prestala da osjeća noge. Doktori su joj prognozirali još tri godine života, ali to se nije dogodilo.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.