7.4.2017. 14:47
0
„Potraži me u predgrađu“ u malo drugačijem aranžmanu
Poznati hrvatski pijanist i jazz muzičar Matija Dedić obradom pjesme „Potraži me u predgrađu“ najavio je svoj novi album.
Na albumu se nalazi 11 pjesama, a specijalni gost je svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo. Upravo njihova zajednička interpretacija legendardne kompozicije "Potraži me u predgrađu" odabrana je za prvi singl. Za ovu pjesmu je urađen i spot koji je snimljen u ZKM-u gdje se album i snimao, pa je spot sjajno zabilježio intimnu atmosferu sa snimanja.

Prethodni album ovog muzičara "Matija svira Arsena" bio je najprodavaniji album u 2016. godini u susjednoj Hrvatskoj i osvojio je pet Porina.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.