26.4.2017. 13:39
0
Dubioza Kolektiv „prekucala“ Studio 2 Live
BHRT
BHRT
BHRT
BHRT
Zgrada BHRT-a se tresla od zvukova i skakanja članova benda Dubioza Kolektiv i sretnih 400 fanova koji su, kako se u žargonu kaže „ispadali iz prozora“.

Večerašnjim koncertom dotaknut je vrh projekta Studio 2 Live koji se realizira u prostoru muzičkog studija Esad Arnautalić. Pjesmom Volio BiH, Dubioza je zapoćela super zabavu u kojoj su svi maksimalno uživali. Dvoranom su doslovno grmili veliki hitovi: Free Mp3, Firma Illegal, Kažu, Valter i mnogi drugi kreirajući vrhunski ambijent koji je na koncu završio spektakularnim valcerom na Dubioza način.

Bilo je to specijalno izdanje projekta Studio 2 Live i  ujedno  „drugačiji“ nastup sjajne ekipe koju je publika pratila bez daha, na sav glas pjevajući omiljene hitove.

Deveti koncert u sklopu navedenog serijala je trajao oko 90 minuta, koji su čini se prošli jednom trenu. Naravno kada je nešto jako dobro to brzo i prođe jer zapravo nikada nije dosta tog pozitivnog osjećaja, ljubavi prema muzici i ogromne energije koju je Dubioza odaslala prema svojim fanovima. Različita godišta i profili su činili, naizgled, nespojivu publiku koja je u konačnici djelovala kao jedan organizam prateći Dubioza ritam.   

Slušaoci BH radija 1 su koncert pratili u živom prenosu dok će u programu BHT 1 isti biti naknadno emitiran. 

Iz Muzičke produkcije BHRT-a kao sljedeće najavljuju grupu Zoster koja će u Studiju 2 Live nastupiti u utorak 30.05.2017.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.