23.5.2017. 18:18
0
Aca Lukas o predstavnici Srbije na Eurosongu: Izgledala je kao izgubljeno dijete, nije znala gdje se nalazi
Aca Lukas, srbijanski folk pjevač, je gostovao u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i tom prilikom rekao šta misli o Tijani Bogićević.

Piše: Haris Ahbabović

Inače, Tijana je predstavljala Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu koji je održan u Ukrajini.

"Ja nisam gledao finale Eurovizije jer sam imao koncert u Zagrebu, ali sam gledao polufinalno veče kad je ova naša učestvovala. Dok je ona pjevala apsolutno ništa se nije desilo. Kao da nije ni nastupila. Ona je tamo izgledala kao dijete koje se izgubi na željezničkoj stanici, pa ga zovu da se javi mami i tati. Djevojka nije znala gdje je. Tako se to ne radi. O tim stvarima odlučuju neki ljudi koji su iz srednjeg vijeka, iz kamenog doba. Dok ozbiljni muzičari ne uzmu stvar u svoje ruke, možemo da se slikamo sa Eurovizijom", rekao je Aca, prenosi Blic.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.