5.7.2017. 10:55
0
Večeras počinje "Exit", prve večeri nastupa popularni bend The Killers
Na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi večeras počinje muzički festival "Exit", jedan od najvećih i najboljih festivalskih smotri te vrste u Evropi i svijetu.

Prve večeri na glavnoj festivalskoj bini nastupiće legendarna američka rok grupa "The Killers", koja se u muzičkim krugovima smatra najpopularnijom grupom današnjice. 

Ovogodišnji "Exit" traje pet dana, a prognoze govore da će vrijeme biti sunčano i bez padavina, što nagovještava rekordnu posjetu. 

Organizatori očekuju na festivalu goste iz čak 70 država, među njima onih dalekih poput Australije, Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube, Južnoafričke Republike... 

"Exit" će biti završen u nedjelju, 9. jula.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.