19.8.2017. 11:11
0
For the Hunters noć koja prisutne nije ostavila ravnodušnim
Davidoff je potvrdio reputaciju organizatora najboljih zabava i održao još jednu For the Hunters noć. Svi kojima je cilj bio dobar provod, ali i oni koji znaju kako ostaviti utisak, su uživali u nezaboravnom događaju na Somersby Bridge-u.

For the Hunters je stvoren za neustrašive koji znaju šta žele postići i beskompromisno streme ka tome. Davidoff im na tom putu pruža vrhunsku kvalitetu koja je jedina prihvatljiva.

Među uzvanicima bile su mnoge ličnosti iz javnog, medijskog i poslovnog svijeta. Atmosfera u kojoj su uživali gosti je odražavala zanos uspjeha i samopouzdanje bez uzdržavanja.

Oni koji su tražili jedinstven festivalski doživljaj sigurno su ga pronašli u For the Hunters noći.
Atmosferu je upotpunio poznati izvođač Magnifico koji je svojim nastupom učinio ovu noć još atraktivnijom.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.