18.9.2017. 19:24
2
Zdravko Čolić: Volim da slušam Rastu
Najveća muzička zvijezda na domaćim prostorima, Zdravko Čolić, kaže da voli da sluša repera Stefana Đurića Rastu.
Njegove pjesme su do slavnog Čole došle preko njegovih ćerki koje su obožavateljke supruga Ane Nikolić.

“Znam cijelu scenu, ali je slušam više informativno. Moja djeca to mogu da vole, ali ja ne mogu da se vežem. Generalno volim pop muziku, svjetsku, pratim i Rastu, njega slušaju Una i Lara pa i ja znam riječi i ritam. Što se tiče nekog određenog imena, mislim da niko nije napravio karijeru. Pokojni Toše Proeski, nažalost, bio je posljednji čovjek iz pop muzike koji je imao nekoliko dobrih albuma”, kaže Čola.

Čola je nedavno izjavio da veoma poštuje rad Tereze Kesovje, Lepe Brene i Nede Ukraden jer, smatra, same su napravile velike karijere.

Od koleginica bira Draganu Mirković za duet jer mu se dopada način na koji ona pjeva, piše Pulsonline.rs. 

(Alen Avdić)
 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.