26.9.2017. 14:47
0
Kanda Kodža i Nebojša nas vode na Jamajku
Pre nego što nas odvedu na spektakularno koncertno putovanje regionom, Kanda Kodža i Nebojša nas vode na ,,Jamajku"!

Već uveliko pripremaju novi studijski album najavljen singlom ,,Prekidi  ponovo", a sada su odlučili da predstave još jednu novu pesmu.

,,Jamajka je drugi najavni singl albuma čiji je izlazak planiran za iduću godinu. Kao i Prekidi ponovo, snimljena je u vrbaškom studiju Šamarčina, uz veliku pomoć domaćina studija, Roberta Telčera, uz neka sitna dosnimavanja u Beogradu. Jamajka je i prva studijska koprodukcija sa Vladom Burićem, našim toncem i producentom ovogodišnjeg koncertnog izdanja benda", kazao je Nenad Pejović, gitarista KKN-a, i otkrio je ko je zaslužan za dinamičan video spot koji prati novi singl: ,,Kao i više puta do sada, na kraj ulice se sa nama uputio Lazar Sakan koji je okupio raspoloženu video ekipu koja nas je pratila u različitim situacijama, a pesmu ćemo izvesti premijerno u beogradskom KST-u u petak, 29.septembra."

Pored velikog beogradskog koncerta koji pripremaju za petak, a koji će održati u Bašti Kluba studenata tehnike, u prostoru kojem se uvek rado vraćaju, Kanda Kodža i Nebojša uskoro kreću na regionalnu turneju u okviru koje će posetiti i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu i Novi Sad.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.