13.11.2017. 15:06
1
Članica žirija napala twerkericu: Ovo je krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicije
Nakon što je prošlog puta Vukovark Sarah Seifert u SupertalentU svojim twerkanjem podijelila naciju, a snimka njenog nastupa na YouTube pogledana je tri miliOna puta, Sarah je pripremila novi nastup za koji je najavila da će biti "šok za sve". Pod tim je mislila na korištenje pjesme "Moja diridika" i nošenje narodnih nošnji na početku nastupa

Martina joj je usred nastupa stisnula NE, iako to nije imalo nikakvog utjecaja jer o prolasku dalje odlučuje publika.

"Poslije ovog nastupa osjećam se osjetno manje lijepo, ali mogu ga brzo zaboraviti. Ako smijem ovu mladu damu priupitati koja je točno definicija twerka", rekla je Martina.

"Imate na internetu pa možete potražiti", odgovorila joj je Sarah.

"Twerk je oblik plesa u kojem se plesači kreću na seksualno provokativan način", uzvratila je Martina čitajući sa zaslona mobitela te dodala da taj ples može ostaviti traume na kralježnicu.

Za to vrijeme su je ostali članovi žirija s neugodom gledali, dok se Sarah smješkala.

"Osvrnula bih se i na tvoje krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske muzike", zaključila je Martina svoje izlaganje.

(Index hr./Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.