3.12.2017. 18:14
2
Srpska pjevačica o djetinjstvu u Hrvatskoj: Svi su mi se u razredu smijali kada sam pjevala u 'Zvezdama Granda'
Jedna od najpopularnijih srpskih folk pjevačica Aleksandra Prijović, odrasla je u Hrvatskoj. Kad je imala tri godine njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović su se razveli, piše Kurir.

"Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi prijatelji su bili sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Čas sam bila kod mame, čas kod tate, a željela sam da budemo zajedno. To mi je oduvijek bila boljka", rekla je za magazin Glosi.

Nakon razvoda roditelja ostala je živjeti s majkom u Hrvatskoj.

"Ne bih htjela zvučati patetično, ali znam da su mnoge obitelji doživjele slične situacije. Imala sam ljubav voljenih, ali s vremenom sam shvatila da moramo biti razdvojeni", rekla je.

Aleksandra je rođena i odrasla u Belom Manastiru, a tokom srednje škole prijavila se na audiciju Zvezde Granda, ugradila silikone te zavladala splavovima Beograda, ali i klubovima po cijeloj Hrvatskoj.

"U Hrvatskoj su mi se svi u razredu smijali kada sam pjevala u Zvezdama Granda. Ne volim tamo ići, nemam nijednog prijatelja osim obitelji", rekla je nedavno

(Index/Alen Avdić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.