9.12.2017. 11:12
0
Reper Emir Emko Bešić snimio singl sa Frenkijem
Emir Emko Bešić, 27-godišnji bh. reper koji muzičku karijeru gradi u Engleskoj ostvario je muzički san da snimi singl sa poznatim bh. reperom Frenkijem. Pjesma nosi naziv "Addicted" i ovog vikenda bit će objavljena.
- Ovog vikenda singl "Addicted“ u produkciji Union beats izlazi na FMJAM YOUTUBE kanalu koji ima više od 100.000 pretplatnika. Sretan sam što sam snimio duet sa legendom repa Frenkijem, to je ostvarenje mog muzičkog sna i veliki iskorak u mojoj muzičkoj karijeri. Saradnja je bila odlična, a Frenkie se pokazao kao pravi profesionalac. Javio sam mu se preko Instagrama, poslao nekoliko pjesama i predložio saradnju. Njemu se dopala pjesma "Addicted" i tako je sve krenulo. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji Frenike je svoj dio pjesme snimio u studiju u Bosni i Hercegovini, a ja u Engleskoj tako da je ova pjesma izašla u englesko - bosanskoj koprodukciji - kazao je Emko za agenciju BHDINFODESK iz Birminghama.

Reper Emir Emko Bešić živi u Coventryu od 1993. godine, kad je u Englesku došao kao izbjeglica. U tamošnjim muzičkim krugovima mnogo je poznatiji nego u rodnoj BiH, dosad je snimio dva CD-a (Chase your dreams i Coventryville), na kojima se nalazi 30 pjesama.

(Fena/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.