17.12.2017. 9:02
0
Severina ispričala "blam" sa početka karijere: U jednom trenutku sam pala s bine i završila među kablovima
Poznata pjevačica Severina je danas jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, a riješila je da fanovima otkrije kako je bilo na samom početku, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je ispričala "blam" koji joj se desio kada je bila prateći vokal benda "Tutti Frutti".

"Bila sam prilično loš prateći vokal. Tada sam imala 16 godina. Na koncertu sam se baš uživjela i nisam shvatila da je kabl mikrofona jako kratak. U jednom trenutku sam pala s bine i završila među kablovima. Ipak, vratila sam se i nastavila da pjevam", rekla je ona kroz smijeh u emisiji "Koktel bar".

Severina
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.