26.12.2017. 10:17
0
Humanitarni unplugged koncert grupe Konvoj u srijedu u SCC-u
Humanitarni unplugged koncert grupe Konvoj, “Pomozimo Adnanu“, održat će se u Sarajevo City Centru u srijedu, 27. decembra, sa početkom u 17 sati. Cilj koncerta je prikupljanje sredstava za liječenje Adnana Ljuše Džonija koji boluje od cerebralne paralize i kojem je za hitnu operaciju kičme potrebno oko 40 hiljada eura.
Kutija za prikupljanje donacija bit će postavljena na mjestu održavanja koncerta tako da će svi prisutni građani i građanke moći dati svoj doprinos ovoj humanoj misiji.

Prijateljstvo s Adnanom seže još iz doba osnovnog obrazovanja. Iako u otežanom fizičkom stanju još od djetinjstva je ravnopravan član naše družine. Njegov pozitivan stav prema životu je i nama na neki način bio, a i danas jeste gorivo da istrajavamo i borimo se za pravedniji i bolji svijet. Nažalost zbog pogoršanog zdravstvenog stanja došlo je vrijeme da budemo konkretni u iznalaženju finansija za njegovu operaciju kako bi mu život bio olakšan. Logičan slijed je da uradimo ono što najbolje znamo, a to je koncert, ovaj put nešto drugačiji nego što je uobičajeno. Vidimo se u srijedu u SCC-u u 17 sati“, istakao je frontmen grupe Konvoj, Nedžad Merdžanović.

Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati koncertu, novac za liječenje Adnana Ljuše mogu uplatiti na žiro račun 140 10 400 22 85 65 78 (za KM/BAM). Uplate u dolarima, eurima i funtama moguće je izvršiti na broj računa 1401044100072128 (SWIFT Code: SABRBA22 / IBAN Code: BA391401044100072128) dok se pomoć može pružiti i pozivom na a humanitarni broj (0)90 291 035 čime se doniraju 2 KM.

Dodatne informacije o unplugged koncertu grupe Konvoj moguće je pronaći na web stranici www.konvoj.ba te na Facebook fan pageu.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.