30.12.2017. 20:27
0
Neno Murić publiku obradovao novogodišnjim muzičkim poklonom- novom pjesmom i spotom “Ukrao sam je”
Murić je autor teksta, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Alen Ruvić i Senad Drešević. Zanimljiv video, koji je snimljen u Sarajevu, režirao je Safet Hadžimusić, u saradnji sa asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.

Ljubavna pjesma veselim ritmom jednostavno tjera na pokret, a u „najluđoj noći“ rasplesat će Bosance i Hercegovce. Obzirom na zanimljivu priču, mnogi mladenci će je zasigurno uvrstiti na svoju playlistu za najvažniji dan u životu, kada se obavezuju na vječnu ljubav.

- Tekst pjesme “Ukrao sam je” napisao sam kao nastavak priče koju je imala prethodna pjesma “Baraba mekog srca”. Tada sam dolazio pod prozore i molio moju voljenu komšinicu da se uda za mene.

Pjesma je postigla veliki uspjeh, i zato sam odlučio napisati njen nastavak, u kojem se oženim djevojkom, koju je srce izabralo od milion drugih. Glavna uloga u spotu pripala je poznatom modelu Ani Bavrki. Reditelj Safet Hadžimusić prethodno je sve dobro isplanirao, tako da je snimanje odlično prošlo bez većih poteškoća. Posebno se zahvaljujemo Studiju Zidovi i Salonu vjenčanica Hills na velikoj podršci – kaže Neno Murić koji će večeras nastupiti na Blidinje Zima Festu zajedno sa hrvatskom zvijezdom Jelenom Rozgom.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.