5.2.2018. 11:39
0
Poseban party i posebna atmosfera uz Sarajevsko!
Sarajevska pivara d.d. organizirala je Posebno Party koji predstavlja završetak dvomjesečne 'Posebno kampanje' u kojoj je promovirano Sarajevsko Premium, vrhunsko domaće pivo. Tokom kampanje, fanovi Sarajevskog preuzimali su personalizirane pozivnice te su se tako pridružili najstarijem bh. pivarskom brendu na koncertu Zabranjenog pušenja.

Posebno Party je naš izraz zahvalnosti ljubiteljima Sarajevskog. Željeli smo im omogućiti da se  zabave u posebnoj atmosferi uz sasvim posebno pivo-Sarajevsko Premium. Zaista nas raduje odziv ljubitelja Sarajevskog, koji su prihvatili naš poziv i pomogli nam da zajednički stvorimo posebnu atmosferu na ovom koncertu“, rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.

Interes za Posebno Party je bio izuzetno veliki, čemu je doprinio i nastup jednog od najpoznatijih bh.  bendova.

Zadovoljstvo nam je da smo smo pozvani na Posebno Party. Zaista je večeras posebna atmosfera,  s posebnom publikom i domaćinom Sarajevskom pivarom, kojoj želimo još mnogo posebnih trenutaka, kao i fanovima Sarajevskog“, izjavio je frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić .

Sarajevsko Premium proizvodi se od vode sa izvora Sarajevske pivare, kvasca, tri vrste hmelja te ječmenog slada, uz poseban način kuhanja i najdužim periodom vrenja koji se primjenjuje u Evropi.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.