10.3.2018. 8:36
0
'2 Cellos' sprema spaktakl u Sarajevu
Nakon najpoznatijih svjetskih dvorana na turneji "Score", večeras će slavni 2Cellosi nastupiti u sarajevskoj Zetri.

Koncert s nestrpljenjem očekuju svi oni koji su još od dana kada je objavljen datum kupili karte, jer 2Cellosi i prilika da se doživi istinski spektakl koji donosi svjetska produkcija se ne propušta, saopćili su organizatori.

Među brojnim posjetiteljima večeras u sarajevskoj Zetri u prvom redu sjedit će i posebni gosti.

Naime, za trideset učenika osnovne i srednje muzičke škole iz Sarajeva s odsjeka violončelo, iz klase prof. Dijane Pelidije i prof. Anele Smajić, gradonačelnik grada Sarajeva Abdulah Skaka osigurao je karte i odlučio da im priušti ugođaj da svjetskle virtuoze na violončelu gledaju i slušaju uživo.

Na koncert dolazi i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, koji želi da večerašnji koncert pogleda u Sarajevu iako 2Cellos nastupa u glavnom gradu Hrvatske 23. marta. 

Koncert počinje večeras u 20.00 sati. 


(Fena/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.