7.5.2018. 10:33
0
Grupa 'Legende' u maju nastupa pred sarajevskom publikom
Muzička beogradska grupa "Legende" u maju će održati koncert u Mostaru i Sarajevu.

Koncert će se u Mostaru održati 17. svibnja u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača", a 18. maja u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, priopćila je PRimera.

 Legende desetljećima njeguju zvuk koji jednako vole ljubitelji starinske glazbe, kao i oni koji vole moderiji zvuk, jer je kod Legedni taj spoj savršeno uklopljen u jedinstven zvuk. Ono što ih čini posebnom su tekstovi Zorana Dašića.

 "Nikada nismo pratili trendove i uvijek smo se držali svojih principa. Nismo bili narodnjaci, zabavnjaci već nešto između. Mi smo zapravo mješavina različitih smjerova, koja se temelji na tradicionalnoj i staromodnoj glazbi", rekli su iz grupe.

 Dodali su kako su ponosni što stvaraju autorsku glazbu, imaju bogat repertoar i vjernu publiku koja je s njima od njihovog glazbenog postojanja, navodi se u priopćenju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.