9.6.2018. 15:25
1
Severina nikad zgodnija pozirala po crnogorskom primorju
Snimanje spota za novi ljetnji hit “Od ljeta do ljeta” bila je ujedno i prilika da zgodna pjevačica Severina pozira po crnogorskom primorju.

Čini se da Severina nikad nije izgledala bolje, a njeni pratioci na Instagramu mogli su da uživaju u njenim fotografijama napravljenim u Rosama i Budvi.

“Predivna Sevka u predivnoj Boki”, glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

Pjesma “Od ljeta do ljeta” koju je snimila sa grupom Miligram je već postala hit i broji 994.000 pregleda za samo dva dana otkako je objavljena na Youtube-u.


Spot je sniman na dvije jahte uz pomoć dva helikoptera, a Severina je blistala u kreaciji proslavljenog dizajnera Darka Kostića. 


Ovo inače nije prva saradnja Severine i poznatog benda čiji je frontmen kompozitor Aleksandar Milić Mili, prenosi CDM.

Severina najavljuje da će njen novi album izaći 1. septembra, te da je veoma zadovoljna pjesmama koje je prikupila, a nedavno je i izašao njen duet sa Petrom Grašom “Unaprijed gotovo”.

 

 

(Lejla Trle)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.