15.8.2018. 11:09
0
Sarajevsko After Film: Jinx i Detour priredili super atmosferu
Sarajevsko After Film Main Stage je sinoć bio rezervisan za zagrebački bend Jinx predvođen harizmatičnom pjevačicom Yayom.

Karijeru su započeli 1993. godine, a njihove albume prate brojni hitovi poput „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Koliko suza za malo sna“. „Tamo gdje je sve po mom“, "Na čemu si ti?", „Na zapadu" i „Pored mene".

Predgrupa Jinx-ima je bio Bend Detour, koji je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro-akustičnog pop zvuka, začinjenog povremeno drum'n'bass, a u skorije vrijeme i ponekom country notom. Dobili su prošle godine muzičku nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine za 'Zaljubila sam se' i Najbolja izvedba grupe s vokalom.

Na Electronic Stage-u nastupili su Andre Crom i Dynnotik. Andre Cromova strast i ljubav prema elektronskoj muzici najbolje se mogu osjetiti tokom njegovih setova, koji spajaju house i techno.Dynnotik je aktivan na sceni elektronske muzike više od 10 godina. Počeo je miksajući hitove velikih, svjetski priznatih producenata, ali konstantno istražuje zvuk i to se može čuti u njegovim setovima. Do sada je na Party-jima zagrijavao za imena kao što su Roger Sanchez, Mark Knight, Tom Novy, Tomcraft,Silicone Soul i Mike Vale.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.