17.8.2018. 14:25
0
Sarajevsko After Film završen koncertom Indire Forze i Lake
Na završnoj večeri Sarajevsko After Filma sinoć je nastupila Indira Forza, koja spada među najpoznatija imena regionalne dance scene. Ni sinoćnji nastup nije iznevjerio očekivanja njenih fanova, koji su uživali u izuzetno energičnim izvedbama i odličnoj atmosferi.

Sarajevsko, najpoznatiji brend Sarajevske pivare, već treću godinu je ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala. Sarajevska pivara svake godine tokom SFF-a organizira u Domu mladih muzički festival Sarajevsko After Film. 

"Ove godine smo organizaciju Sarajevsko After Film – a zaista podigli na viši nivo. Na dvije pozornice- Main i Electronic Stage-u,  je tokom sedam noći nastupilo 28 izvođača različitih muzičkih žanrova. Zaista smo se potrudili da građani Sarajeva i njihovi gosti osjete dio festivalske atmosfere i nakon filmskih projekcija i  zadovoljni smo posjetom i izvrsnom, pozitivnom atmosferom na koncertima", rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer. 

Na Main Stage-u nastupili su Psihomodo pop, Urban&4, Helem Nejse, Jinx, Songkillers, Brkovi, Indira Forza i drugi. Na Electronic Stage-u, u amfitetaru Doma mladih, nastupali su Mladen Tomić, Marko Nastić, Fransoa X, Andre Crom i drugi. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.