24.12.2018. 13:37
0
Jazz Fest: Borba dobre muzike protiv loše politike
Još samo sedam dana ostalo je do završetka crowdfunding kampanje kojom Jazz Fest Sarajevo prikuplja sredstva koja nedostaju za realizaciju 23. festivalskog izdanja koje će biti održano od 7. do 10. novembra naredne godine.
"Program 23. Jazz Fest Sarajevo je pripremljen, a u kojem će obimu biti potvrđen, zavisi i od uspjeha kampanje", kažu iz Jazz Festa i napominju kako kampanja završava 31. decembra. Do sada ju je podržalo 250 donatora iz 31 zemlje svijeta, uključujući brojne pojedince, kao i domaće i međunarodne umjetnike, festivale i jazz promotore.

Kampanju su podržale i Udružene sa svojim novoosnovanim brendom KIO, osiguravši ručno pletene kape za donatore kampanje, kao i kompanija A-Twin koja je donacijom osigurala status “guardian” festivala.

Fotograf Armin Smailović koji već osam godina fotografira tonske probe na različitim scenama Jazz Festa, poklonio je potpisane fotografije za kampanju te donatori na stranici Indiegogo: https://igg.me/at/XX3 prilikom doniranja mogu izabrati, između ostalog, i različite fotografije za poklon ili jednostavno odabrati opciju BACK IT i upisati iznos željene donacije.

Jazz Fest Sarajevo poziva sve ljubitelje muzike da im pomognu u borbi dobre muzike protiv loše politike. Zajedno XX3.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.