20.2.2019. 21:03
0
Bajaga: Nije problem turbo folk, već to što nema mnogo onih koji rade dobru muziku
Rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, kaže da ne voli turbo folk, ali da mu ne smeta ukoliko neko uživa slušajući hitove tog muzičkog pravca.

“Ja sam u suštini protiv bilo kakvog miješanja ljudima u ukus, ja ne volim turbo folk, ali nemam problem ako neko voli. Mene to ne zanima. Zabrane potiču samo da se ljudi više lože na to. Ako ne opterećuješ druge svojim ukusom, slušaj što voliš”, kaže, prenosi CDM. 
Na pitanje kvari li zaista turbo folk muzičku ponudu u regionu, odgovorio je:

“Ne može muzička scena zbog nečega biti gora, ona treba biti bolja. Ne mogu oni toliko pokvariti ako neko dobro radi. Problem je što nema puno tih koji dobro rade”.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.