2.5.2019. 19:11
0
Holandija ubjedljivo prvi favorit za pobjedu na Eurosongu, Slovenci najbolji u regionu, Crnogorcima se predviđa posljednje mjesto
Duncan Laurence će ove godine na Eurosongu u Izraelu predstavljati Holandiju sa pjesmom "Arcade".

Piše: Haris Ahbabović

Ovo je ujedno i prvi favorit na gotovo svim kladionicama kada je u pitanju ovogodišnji Eurosong, koji će se za par sedmica održati u Tel Avivu.

Podsjećanja radi, prošle godine pjesmu je odnijela Neta sa komičnom pjesmom "Toy".

Kada su u pitanju pjesme iz regiona, na kladionicama najbolje kotiraju Slovenci, koji su na 15. mjestu. Njih predstavljaju Zala Kralj i Gašper Šantl sa pjesmom "Sebi". Srbi su na 28. mjestu, dok su Hrvati na 33. mjestu po kladionicama.

Sjeverna Makedonija je 18., dok se Crnogorcima predviđa posljednje 41. mjesto.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.