21.6.2019. 11:32
0
Majka Džejle Ramović: Da kažem da nismo očekivali pobjedu, lagala bih
Džejla Ramović, mlada Goraždanka, sinoć je oduševila u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i bukvalno pomela svu konkurenciju te uvjerljivo osvojila prvo mjesto.
Sjajnom interpretacijom pjesama Zorice Kondže "Ima jedan svijet" i Marije Šerifović "Nismo smeli" Džejla Ramović je zasluženo slavila.

Uz nju su sinoć bili i njeni roditelji Sinan i Edita te sestre Šejla i Lejla, koji su joj bili velika podrška iz studija.

Njena majka Edita je za Avaz.ba kazala je da svi još misle da sanjaju.

- Osjećamo se kao da letimo. Predivan osjećaj, preponosni smo. Da kažem da nismo očekivali pobjedu, lagala bih. Ovo je, u jednu ruku, očekivano, a u drugu, i pozitivno iznenađenje, jer je bilo mnogo kvalitetnih pjevača - kazala nam je Edita.

Istaknula je da je posebno raduje činjenica da je njena kćerka dobila veliki broj glasova iz cijele regije.

- Imala je veliku podršku u Srbiji, Sjevernoj Makedoniji. Dobili smo poruke iz svih krajeva svijeta. To je nadmašilo sva naša očekivanja - napominje Edita.

Dodaje da je Džejla sinoć bila umorna, ali da se osjeća sjajno.

- Sinoć je bila umorna, što je i normalno, ali već jutros smo na snimanjima. Vjerovatno ona još nije ni svjesna svega - kaže nam ponosna majka.

Na kraju nam je istakla da se posebno raduje dočeku u Goraždu.

- Znamo da se sinoć organizirano gledao šou na trgovima. Vraćamo se u nedjelju, a rekli su nam da se sprema doček za Džejlu. Pitali su nas koga bismo željeli da pjeva na dočeku i mi smo rekli da to bude Amel Ćurić, s obzirom na to da smo njegovi veliki fanovi. Pristao je i doći će da uveliča taj događaj. Džejla će u Goražde doći s Marijom Šerifović - zaključuje Edita za Avaz.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.