25.6.2019. 19:19
0
Treće izdanje: Brown Sugar RnB veliki party na bazenu u Sarajevu
Nakon veoma uspješne specijalne edicije Brown Sugar RnB koja je u januaru održana u Domu mladih, i one još veće iz aprila u Zetri, najavljeno je i treće ljetno izdanje ove posebne zabave.

Specijalne edicije u saradnji sa Red Bullom su posebne, a ova najavljena za subotu, 6.7.2019. godine na bazenu Termalne rivijere obećava nesvakidašnju i zanimljivu ljetnu zabavu. 

Event na bazenu najavljen je od 18 sati do ponoći, sa šest sati svjetski popularne muzike i posebnog ugođaja.

Dvojac koji ponosno stoji iza veoma popularnog domaćeg zabavnog projekta Brown Sugar RnB, Dj Soul i Merakoon najavljuju posebno ljetnje izdanje koje će biti puno iznenađenja. 

Samo lokacija eventa, bazen u sklopu hotela Hills, pruža bezbroj mogućnosti za nesvakidašnju zabavu u glavnom gradu BiH.

I ovo treće izdanje će biti event sa pozivnicama, a partneri projekta Unicredit Mastercard®. su pripremili posebne pogodnosti za određeni broj karata koje će preko sistema kupi kartu biti puštene u prodaju. Naime, kupac jedne karte Unicredit Mastercard karticom će drugu kartu dobiti gratis.

Mali kontigent karata sa “early bird” cijenama će uskoro biti pušten u prodaju, a organizatori će redovno obavještavati o drugim pogodnostima koje očekuju sve fanove dobre zabave na bazenu Termalne rivijere.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.