5.7.2019. 13:46
11
Halid Muslimović: Jedina metropola je Beograd. Sarajevo volim, ali ne volim to kako djestvuje i kako radi, a posebno prema svojim ljudima
Halid Muslimović iza sebe ima dugogodišnju uspješnu karijeru, hitove koji su postali evergrini, ali i nekih afera koje su podijelile javnost.

U nedavnom intervjuu Muslimović je, između ostalog, rekao kako je porodica uvijek bila uz njega. 
"Adelisa i ja radimo na našim projektima. Funkcionišemo kao da se ništa ne dešava, idemo dalje, i nedamo dušmanima da nas slome. Naša ljubav, naš brak nema nikakve veze sa tim. Takvih slučajeva je veoma mnogo, pa kada bi se zbog toga raspadali brakovi ili gasila ljubav, pa ne znam onda dokle bi svi mi stigla", rekao je Muslimović. 

Na pitanje da li se oglušio na ogovaranja i optužbe odgovorio kako ga upošte i ne interesuje šta drugi pričaju. 

"Ja imam drugih briga, a one su da mi djeca završe škole, da u BiH konačno dođe neko drugo bolje vrijeme, a ne da moram da opet pakujem kofere i odlazim iz države. A, kakvo je sada stanje sve su prilike da ću to i da učinim", naveo je. 

Da si kao neki bh. pjevači karijeru gradio u Srbiji, svako malo trčao u Beograd, da li bi danas sve drugačije bilo?

"Prvo i ono najvažnije ja nisam od tih i takvih pjevača. Ja sam oduvijek živio u Prijedoru, ali je istina i činjenica da se sve veće stvari dešavaju u Sarajevu i Beogradu. Ali, jedina metropola na našim prostorima je Beograd. Sarajevo je naš glavni grad, ja ga volim, ali ne volim to kako djestvuje i kako radi, a posebno prema svojim ljudima. U stvari nemam vremena da o tome puno da razmišljam. Puno sam dao sebe u svemu, tako da se time više ne opterećujem", rekao je, između ostalog, u intervjuu Muslimović, piše Ekspanzija.


(Lejla Trle) 

11
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.