24.8.2019. 17:19
0
Taylor Swift u novoj pjesmi spominje DiCaprija: Neka pravi igrač igra. Bila bih baš kao Leo u Saint Tropezu
Taylor Swift izbcila je novi album ‘Lover’. Posebnu je pažnju zadobila pjesma ‘The Man’ u kojoj slavna pjevačica razmišlja o tome kako bi je tretirali da sve radi isto, ali da je muškarac.

Kao primjer je uzela – Leonarda DiCaprija kojeg je čak spomenula imenom u pjesmi. Taylor je htjela objasniti kako se mediji i društvo oduvijek bave njenim vezama i projiciraju ih na njene albume.

U isto vrijeme Leonardo DiCaprio je holivudski rekorder po pitanju veza. Hodao je s desecima žena, a vrlo je neobično kako su sve do jedne bile – manekenke. To se, ipak, nikad nije odrazilo na njegov glumački rad, piše Azra magazin.

– Kako je hvaliti se pićem i dolarima, osvajanjem kuja i modela? – otpjevala je Taylor, a u jednom je trenu čak spomenula glumca u stihu:

– Nazdravljali bi mi, oh neka pravi igrač igra. Bila bih baš kao Leo u Saint Tropezu.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.