5.9.2019. 21:03
0
Poginuo poznati muzičar koji je sarađivao sa Lady Gagom, Michaelom Jacksonom i Whitney Houston
Nagrađivani tektopisac LaShawn Daniels poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Južnoj Karolini u 41. godini života, prenose američki mediji.

Piše: Haris Ahbabović

-S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana porodice i prijatelja LaShawna Danielsa, koji je bio žrtva kobne saobraćajne nesreće u Južnoj Karolini, objavila je na svome Instagam profilu supruga nesretno preminulog kantautora, April Daniels. 

Neutješna supruga opisala ga je kao osobu koja je stub njihove porodice i čovjek od povjerenja. 

Daniels je osvojio Grammy za najbolju R&B pjesmu 2001. za hit singl grupe "Destiny's Child" u kojoj se proslavila Beyonce, "Say My Name", a 2014. godine ponovno je nominovan u istoj kategoriji za "Love and War" Tamare Braxton.  

LaShawn Daniels je tokom karijere sarađivao sa mnogim velikim zvezdama kao što su Lady Gaga, Michael Jackson, Whitney Houston, Spice Girls i dr.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.