14.11.2019. 16:58
0
Bihaćki bend Luddit objavio novu pjesmu i spot ''Spali nakon čitanja''
Bihaćki bend Luddit predstavio je singl "Spali nakon čitanja".

Pjesma je sadržajno nepretenciozna, lišena bilo kakvog smisla te ne nosi nikakvu poruku. To je jedna bujica nepovezanih misli, galimatijas, koje valja spaliti nakon slušanja, zatrti im svaki trag.

Pjesma je snimljena, miksana i donesena na svijet u bihaćkom studiju Amadeus. Sve tehnikalije je uradio Nemdžad Alić. Spot je urađen uz veliku pomoć naših prijatelja (hvala Nini, Edi, Ediju, Džefu, Nasku, Hrnji, Emiru, Veldi - Veli, Marku, Đemi, Eli, Art-Labu). Montažu spota je uradio Nasko Kišmić.
Pojačajte do kraja i slušajte! - poručuju iz benda Luddit.

Ludditu je ovo drugi singl, nakon što su na ljeto objavili pjesmu pod nazivom 'Taman'.


(Amila Alijagić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.