13.2.2020. 17:35
2
Fatalna privlačnost u novom spotu DUO X-a „Žena miliona
Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović su oduševili pojavom na regionalnom muzičkom takmičenju X Factor. Nakon dva autorska singla i nastupa širom regije, vraćaju se sa novom pjesmom.

Pjesma "Žena miliona" govori o ženi koja voli da se poigrava emocijama muškarca koji je u nju iskreno zaljubljen. Njegova žudnja za njom je daleko jača, u poređenju sa njegovom nezainteresiranošću prema milion drugih.

Tekst su pisali Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, muziku potpisuju Almir Ajanović i njemački producent Oliver Plotke 'OP Beatz', dok su aranžman uradili Almir Ajanović i Adnan Pacoli. Pjesma je snimana u studiju Tempo dok je mix i mastering uradio Damir Bečić.

Video spot sniman je u produkciji „Tempo Digital“, pod režiserskom palicom Željka Cvijetinovića. U spotu se dva prijatelja nalaze na suprotstavljenim stranama, te na svoje načine pokušavaju pridobiti naklonost fatalne žene, krijući to jedan od drugog. Stajling za spot radila je Adela Hodžić dok dvojac nosi odjeću modnog studija „Mia“.

“Žena miliona” je prva pjesma koja će se naći na njihovom albumu prvijencu. 

Duo XSpot
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.