18.2.2020. 16:31
0
Italija je za sada prvi favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu
Kako za sada stoje kladionice, Italija je prvi favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Italija slovi za zemlju koja na Eurosong iz godine u godinu šalje možda i najbolje muzičare i pjesme, ali nikada ne pobijedi.

Ta priča se posebno potencirala na Eurosongu 2015. godine kada grupa Il Vivo nije pobijedila sa pjesmom "Grande Amore" za koju su mnogi poslije kazali da je najbolja pjesma u historiji ovog takmičenja, te da Eurosong ne zaslužuje ovakvu muziku.

Ove godine Italiju će predstavljati pjevač Diodato sa pjesmom "Fai Rumore". Kladionice za sada vide Talijane upravo kao prve favorite za pobjedu, iako se više od pola pjesama i dalje ne zna.

Od pjesama koje su do sada predstavljene, Litvanija na kladionicama ima najviše šansi nakon Italije.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.