20.2.2020. 14:11
0
Prijavite se na MODULAR: Kurs na kojem se uči korištenje analogne i digitalne opreme, kao i tehnike miksanja muzike
MODULAR je desetosedmični kurs na kojem polaznici svih starosnih dobi uče korištenje analogne i digitalne opreme, kao i tehnike miksanja muzike.

Na radionice se mogu prijaviti svi koji žele naučiti DJ vještine, pa čak i oni koji nemaju prethodno znanje o tome. Starosne granice nema, svi su dobrodošli. Radionice traju deset nedjelja i održavaju se u klubu Silver & Smoke. Dosad je kroz četiri generacije Modulara prošlo pedesetak polaznika.

Radionice vodi A Skitzo, klupski DJ, producent i drugoplasirani takmičar DMC Balkan, kao i učesnik Red Bull Music Academy u Rimu. Iza sebe ima nastupe širom Planete, od festivala Exit, Hideout, Sonar te klupske svirke u zemljama kao što su Francuska, Španija, Njemačka, UK, sve do Brazila.

Osim desetomjesečnog rada sa studentima uz svog glavnog mentora A SKITZO, studenti su imali priliku raditi i s drugim muzičarima (DJ-ima i producentima) iz regiona.

Četvrti serijal Modular workshopa je uspješno završen i nakon zimskog odmora Modular DJ workshop ponovo kreće sa radom u klubu Silver & Smoke.

Radionice će trajati tri mjeseca (dva puta sedmično), a možete se prijaviti putem e-maila modularmodulus@gmail.com ili Facebook pagea do 1.3.2020.

Prva klasa studenata kreće sa radom 3.3.2020.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.