4.3.2020. 11:48
0
Milica Todorović otkazala nastup zbog bolesti, pa poručuila: Prestani da daješ sve od sebe
Milica Todorović zabrinula je svoje fanove, ali i kolege sa estrade otkazivanjem nastupa u zabavnom pogramu nacionalne televizije.

Milica je dospjela u  žižu interesovanja kada je u javnosti isplivalo da je u vezi sa poznatim glumcem Petrom Strugarom. Od tada je interesovanje za njen život naglo poraslo, a neočekivan potez koji je povukla sinoć samo je doprinjeo tome.

Naime, pjevačica je u posljednji čas otkazala gostovanje na televiziji i to radi visoke temperatur koju je dobila. Prema navodima "Esprsa" Milica je imala temperaturu 39 i ne sluti da će joj biti bolje.

- Krivo mi je što Milica nije došla jer je volim i uvijek je pozitivno raspoložena, večeras bi se šalila uz sve nas - prokomentarisala je Katarina Živković u pred snimanje, prenosi "Espreso".

Ipak Milicu ni visoka temperatura nije spriječila da se oglasi na društvenim mrežama te je dijelila storije sa motivacijonim porukama. 

- Prestani da daješ sve od sebe. Tako od tebe neće ostati ništa - stoji u jednoj Miličinoj objavi.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.