5.3.2020. 13:24
2
Zadivila fanove provokativnim fotografijama: Jennifer Lopez i u 51. izgleda očaravajuće
Jennifer Lopez zadivila je obožavatelje kada je na svom Instagram profilu objavila kratki selfie video s plaže u Miamiju i pokazala kako joj tijelo izgleda u kupaćem kostimu u 51. godini.
– Niko ne voli sjenovitu plažu – napisala je pjevačica u opisu video snimka.

Lopez na sebi nosi jednodijelni kupaći kostim. Osim zanosnog tijela, nije zaboravila pokazati ni ogroman zaručnički prsten. A komentara fanova nije nedostajalo.

– Uvijek si tako mladoliko lijepa. Ko ti je dopustio da izgledaš ovako dobro? – samo su neki od komentara.

Podsjećamo, pjevačica se početkom prošle godine zaručila za bivšu bejzbol zvijezdu Alexa Rodrigueza. Nije prvi put da pozira u kupaćem kostimu, isto je učinila nedavno, a nakon što je objavila fotografiju u bikiniju, pokrenula je izazov na Instagramu, pod nazivom ”JloChallenge”.

Žene širom svijeta objavljuju fotografije u bikiniju, a cilj je da motiviraju i ostale da prihvate svoje tijelo.
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.